Det slående Breust Residence i Perth, Australia

Det slående Breust Residence i Perth, Australia
Allen and Betty Harper
Teamet Av Forfattere
Allen and Betty Harper
Familie Med Den Gylne Hender
Vurdering:
5

De fleste moderne boliger er unike og iøynefallende, enten det er på grunn av deres utvendige design eller form eller fordi de har glamorøse interiør. I tilfelle av denne residensen, det som gjør det skiller seg ut er designens enkelhet og eleganse. Ligger i Perth, Australia, er denne strukturen kjent som Breust Residence. Den ble designet og bygget av JUO, og den kan bli funnet på et smalt område i Bicton.

Boligen har et design basert på kontraster og balanse. Hvis du tar noen sekunder å analysere det, ser du at designerne valgte å bruke en rekke materialer, hvorav noen av dem står i kontrast til de andre, sammen med iøynefallende former. Resultatet var en slående og stilig bolig.

De to-etasjes residens imponerer med sin odde struktur. Først av alt, hva fanger øyet når du går inn i eiendommen er tømmerbekledd struktur. Den inneholder en stor garasje. Da du nærmer deg inngangen, vil du legge merke til en konkret bokslignende struktur som rammer første etasje volum. Hovedboligen har to betongpaviljonger. De er forbundet med et glassvolum. Her finner du stue og en vakker utvendig terrasse. Interiøret er veldig lyst da arkitekterne ga særlig vekt på orienteringen av volumene.

MoreINSPIRATION
  • Beautiful Aldrich Residence i Perth, Australia
  • Strandinspirert hus i Perth, Australia
  • Moderne 3-etasjes boliginnredning

Paviljongene tilbyr også vakker utsikt over hagen. Mellom de to paviljongene er det et to-etasjes volum som inneholder hovedarealet. Denne plassen har glassvegger på hver side og utsikt over hagene og bassenget. Dette gjør at stuen kan føles åpen og å etablere en sterk forbindelse med utendørs.

Dessuten ble denne utformingen og strukturen ikke designet for å være bare slående og å tilby vakker utsikt. Det var også et valg basert på funksjonalitet. Designet muliggjør naturlig kryssventilasjon for å avkjøle plassen og eliminerer behovet for klimaanlegg.