Staggering Landscape Oriented Design Utstillet i Korea

Staggering Landscape Oriented Design Utstillet i Korea
Allen and Betty Harper
Teamet Av Forfattere
Allen and Betty Harper
Familie Med Den Gylne Hender
Vurdering:
5

En steinete dal i nærheten av Seoul var en inspirasjon for å fullføre Villa Topoject prosjekt, forestilt og utviklet av ADN-firmaet (Architecture of Novel Differentiation). Uregelmessighetene og skjæringspunktet til de forskjellige planene blander seg med omgivelsene uten å forstyrre miljøet for mye. Det utsøkte, svarte cedarhuset, plassert i et svimlende sted med frodig vegetasjon, stiger forsiktig fra bakken og viser en swirlish struktur. Taket er alle dekket av gress, noe som gir deg følelsen av at du har en forfriskende spasertur gjennom labyrinten av grønt grønt. Den interessante delen er at du kan få tilgang til taket til fots. Det er som å klatre i en liten høyde og gjett hva du befinner deg, og beundrer det fantastiske fjellrike landskapet fra toppen av det.

Huset holder et veldig moderne utseende. Første etasje avdekker et glass og tre struktur, utvidet med en kortstokk. Den smaragdgrønne naturen reflekteres i vannet, stensteinene og vegetasjonen fullfører stedet. På grunn av prosjektets plassering har arkitekter valgt å få glimt av miljøet, slik at upretensiøse villplanter "vokser" uforstyrret og tross alt skaper en grønn oase av grønt, innsiden. Første etasje har plass til en lys stue, et soverom og et studieområde, og det åpner opp mot sydvendt utsikt gjennom en liten terrasse. Huset er ideelt for par som søker for å berike sine landlige opplevelser, uten å tippe fra urbane livsstil.

Populære Innlegg

Gode Ideer

Kategorier: