Et gammelt hus gjenoppretter sin sjarm og blir oppdatert med nye funksjoner

Et gammelt hus gjenoppretter sin sjarm og blir oppdatert med nye funksjoner
Allen and Betty Harper
Teamet Av Forfattere
Allen and Betty Harper
Familie Med Den Gylne Hender
Vurdering:
5

En gang i tiden (i 1969 for å være mer nøyaktig) var det en talentfull arkitekt ved navn Gilbert Colyn som bestemte seg for å bygge et vakkert hus for seg selv. Han valgte et sted under Table Mountain som hadde en fin utsikt over byen Cape Town, i Sør-Afrika. Han trakk inspirasjon fra design av to allerede eksisterende hus. De var det ikoniske Glasshuset som ble designet av Phillip Johnson i 1949 og Farnsworth House fullført i 1951 av Mies van der Rohe. Det var et fantastisk hus, men som tiden gikk, begynte det å miste sin identitet og sjarm. Deretter endret i 2017.

Huset ble kjøpt i 2013 av arkitekten Stefan Antoni fra SAOTA. På dette tidspunktet hadde huset allerede hatt mange tillegg og endringer som ikke var helt på nivå med den opprinnelige utformingen og skjønnheten. De var for det meste ute av karakter og gjenspeilte ikke noen av de funksjonene som den opprinnelige arkitekten hadde jobbet hardt med å implementere tilbake i 1969. I tillegg var huset også blitt forlatt en stund og var i veldig dårlig form på randen å bli revet.

SAOTA startet prosessen med å returnere huset til sin opprinnelige tilstand. Målet var å hjelpe den å gjenoppdage skjønnheten og ikke bare redde den fra å bli ødelagt og glemt, men også bringe den oppdatert, slik at den kunne tjene som et hjem som passer for moderne livsstil. Sammen med ARRCC forbedret de den generelle strukturen og utformingen av huset, både innvendig og utvendig.

MoreINSPIRATION
  • Oppdatert 70-talls hus ble til et moderne familiens hjem
  • 1960-tallet huset oppdatert med et nytt, moderne skall
  • Moderne Husforlengelsesfunksjoner Verdens største svingdører

Flere endringer ble gjort til utsiden av huset. Visuelt ble det oppdatert med et enkelt og moderne design synkronisert med den opprinnelige arkitekturen i huset. Både den fasade mot baksiden og baksiden er åpen for omgivelsene og har fullhøyde vinduer og skyvedører, men dette frarøver ikke dem privatliv. på samme tid ble svømmebassenget flyttet. Det var i utgangspunktet skyggelagt av fjellet, og det har blitt flyttet til solsiden, med en salong og flott utsikt over byen. Denne forandringen tillot gårdsplassen å bli forvandlet til en hage med plen, vakre blomster og vannfunksjon.

Ved det indre av huset ble flere partisjoner fjernet, slik at tilstøtende rom ble tilkoblet. Stuen, kjøkken og spisestue er nå en enkelt åpen plass med skyvedører og fullhøyde vinduer som åpner dem til hagen og omgivelsene. Det største soverommet og dets bad var også forbundet. Alle disse endringene var rettet mot å forbedre levetiden og la huset bli et innbydende og praktisk hjem med moderne sjarm.

Populære Innlegg

Gode Ideer

Kategorier: