Familiens hjem kommer fra Brasilens jungler

Familiens hjem kommer fra Brasilens jungler
Allen and Betty Harper
Teamet Av Forfattere
Allen and Betty Harper
Familie Med Den Gylne Hender
Vurdering:
5

Ligger mellom fjellet og havet, får dette familiens hjem til å oppleve den hengiveneste skjønnheten til den brasilianske jungelen. Det ble kalt Jungle House av Studio MK27 som fullførte design og konstruksjon i 2015. Studioet ble grunnlagt tidlig på 80-tallet av arkitekt Marcio Kogan, og har vokst til totalt 28 talentfulle arkitekter drevet av ønsket om å forandre verden med sine kreasjoner.

Alle deres prosjekter er definert av formell enkelhet, og Jungle House er ikke noe unntak, selv om det er enkelt, ikke akkurat det ordet vi vil bruke til å beskrive det. Ligger i Guaruja, Brasil, ligger huset på et areal på 805 kvadratmeter.

Den er organisert på tre nivåer, og interiøret er strukturert på en ganske uvanlig måte, motsatt den tradisjonelle tilnærmingen. Mer nøyaktig, i første etasje er der et stort tre dekk kan bli funnet sammen med barnas lekerom og bruksområder. Dekket er beskyttet av de øvre nivåene.

I midten ligger seks soverom, hvorav fem har egne terrasser med hengekøyer. I øverste etasje plasserte arkitekterne sosialområdene. På den ene siden er et dekk med boblebad og badstue beskyttet av en terrasse som er dekket av gress. Den ene siden ligger en peis og et svømmebasseng. I mellom er det stue og kjøkken.

Denne uvanlige organisasjonen av det indre rommet ble valgt på grunn av plasseringen. Huset er omgitt av den frodige jungelen, slik at de sosiale områdene har utsikt over havet og omgivelsene, de trengte å okkupere toppetasjen.

Fordi huset er omgitt av høye trær og frodig vegetasjon, blir sollyset filtrert gjennom bladene sine og lyser opp soverommene på middels nivå på en veldig fin måte, og gir dem privatliv uten å blokkere deres utsikt helt.

MoreINSPIRATION
  • Et hus fanget mellom havet og jungelen omfavner dem begge
  • En familie hjemme ved foten av et fjell i Argentina
  • Hybrid Family Home Mixer Moderne Og Tradisjonell Arkitektur

Byggingen på dette nettstedet var utfordrende, spesielt gitt sin skråform og det faktum at et av hovedmålene for prosjektet var å ha strukturen bygget med minimal innvirkning på landet. Eierne og arkitekterne var enige om at den beste tilnærmingen var å gjøre huset sømløst integrert i omgivelsene, slik at designet måtte være tonet ned og enkelt, til og med litt grovt rundt kantene.

Denne organiske samspillet med landet ble oppnådd ved å bevare vegetasjonen på stedet og bruke enkle materialer som betong og tre. Interiøret har et direkte forhold til landskapet, og de får også optimalt naturlig lys på hvert nivå.

Dette er et moderne familiens hjem som gir hyllest til jungelen og tjener som en stilig tilfluktssted fra hvor du kan beundre naturens fascinerende skjønnhet. På den ene siden blir huset nesten en med fjellet. Den støttes av bare to søyler, og hovedvolumet er forhøyet og danner dekket dekk vi nevnte en stund tilbake.

For å respektere landet der det er bygd og for å sikre den typen økologisk samspill mellom natur og arkitektur, følger huset toppografi av siden og ser ut fra en vinkel som projiseres ut av fjellet.

Interiøret er dekorert med nøytrale og jordiske farger inspirert av naturen og utsikten. Eksponert betong og tre er de to favoriserte materialer for både interiøret og utsiden. Den nedre terrassen er et veldig koselig rom, utsatt for den tette vegetasjonen og dekket av øvre volum.

Den mest spektakulære er imidlertid toppetasjen. Herfra er utsikten ekstraordinær. Evighetsbassenget knytter seg til havet i det fjerne, og terrassen står mellom trebjelken. Stuen og kjøkkenet plassert i sentrum er åpne for begge dekk.